20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ УСПІШНО ПРОВЕДЕНО МАЙСТЕР-КЛАС ІГОРЯ АНДРІЄВСЬКОГО

УСПІШНО ПРОВЕДЕНО МАЙСТЕР-КЛАС ІГОРЯ АНДРІЄВСЬКОГО

23 вересня 2022 року в рамках ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції «СУЧАСНЕ МИСТЕЦТВО: НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ТА ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТИ» проведено майстер-клас Ігоря Михайловича Андрієвського. Модератор ‒ кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри інструментального виконавства, голова Ради молодих науковців та молодих дослідників факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини Анатолій Коваленко.

Кандидат мистецтвознавства, професор, професор кафедри скрипки Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського, народний артист України Ігор Михайлович Андрієвський у дистанційному форматі на платформі ZOOM провів майстер-клас на тему «Деякі проблеми вивчення творів Й. С. Баха у контексті парадигми сучасного виконавського простору». Як результат ‒ розкрито секрети розуміння змісту та виконавських проблем музики німецького композитора.

Подію можна переглянути за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1xB6Lb5oKRjIJVPxIodkfIG9zDVKpMWGN/view?usp=sharing

Адміністрація факультету мистецтв та співробітники кафедри інструментального виконавства дякують Ігорю Михайловичу Андрієвському за натхненну діяльність і бажають нових звершень у галузі музичного мистецтва!

 

Схожі новини

КОНКУРС НА «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»КОНКУРС НА «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»

До уваги студентів, працівників факультету, гостей сайту! З 15 січня адміністрація мистецько-педагогічного факультету оголошує конкурс на «Кращий захід мистецько-педагогічного факультету за 2014 рік». В конкурсі беруть участь заходи наукової, виховної

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ”ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ”

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 25 червня 2016 року на базі кафедри хореографії та художньої культури факультету

ВІТАЄМО ХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» ТА «ЯВОРИНА» З ПЕРЕМОГАМИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ КОНКУРСАХ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВАВІТАЄМО ХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» ТА «ЯВОРИНА» З ПЕРЕМОГАМИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ КОНКУРСАХ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

14 травня на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся V Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального мистецтв та театрів мод «Квітуча країна» в рамках творчого проекту «Тріумф-Fest».