20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ТАНЦЮВАЛЬНА РУХАНКА ВІД СТУДЕНТІВ ФМ

ТАНЦЮВАЛЬНА РУХАНКА ВІД СТУДЕНТІВ ФМ

Традиційно, на початку жовтня, студенти та члени студентської ради факультету мистецтв проводять активний, спортивний тиждень. Жовтень цього року не став винятком.

4 жовтня 2023 року, на великій перерві, була організована запальна танцювальна руханка для студентів УДПУ імені Павла Тичини.

Надзвичайно приємно, що до руханки приєднались і викладачі факультету мистецтв. Вони власним прикладом показали, що спорт – це життя!

Заряд енергії та позитивний настрій отримали всі присутні.

Схожі новини

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «КУПИ ІГРАШКУ – ДОПОМОЖИ ЗСУ»БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «КУПИ ІГРАШКУ – ДОПОМОЖИ ЗСУ»

23 грудня 2022 року на факультеті  мистецтв відбулась благодійна акція «Купи іграшку – допоможи ЗСУ». Студенти та викладачі спеціальності: Образотворче мистецтво, власноруч створили ялинкові прикраси та розписали новорічні ялинкові іграшки.

ВІДБУВСЯ ЗВІТ АСПІРАНТІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИВІДБУВСЯ ЗВІТ АСПІРАНТІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ

Важливим компонентом професійної діяльності викладачів факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини є науково-дослідна робота, яка спрямовує їх творчий пошук на розробку нових теоретичних концепцій, ефективних методик і

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ДО ДНЯ ХУДОЖНИКАНА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ДО ДНЯ ХУДОЖНИКА

Вчора на факультеті мистецтв відбулося свято – День художника. Зранку у вестибюлі університету кафедрою образотворчого мистецтва була презентована виставка творчих робіт студентів. Привітати першокурсників прийшли студенти та викладачі нашого університету.