20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ЖИВОПИСУ ОЛЬГИ МУЗИКИ

ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ЖИВОПИСУ ОЛЬГИ МУЗИКИ

8 березня у виставковій залі Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань» в урочистій, затишній атмосфері відбулося відкриття персональної виставки живопису Ольги МУЗИКИ – «ПОДИХ ВЕСНИ».

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини Ольга Музика працює з 2001 року, кандидатка педагогічних наук, доцентка, в.о. завідувачки кафедри образотворчого мистецтва. Учасниця багатьох колективних, авторка кількох персональних виставок, дипломантка Всеукраїнських мистецьких конкурсів.

На виставці представлено близько 60 робіт, виконаних у різних техніках: пастель, гуаш, акварель, олія. Це пейзажі, натюрморти, які несуть енергію сонця, добра, позитиву, надії й віри – все те, що так потрібно кожному з нас сьогодні!

Привітати художницю з такою знаковою подією у творчому житті прийшли рідні, друзі, колеги, студенти, випускники різних років, а також ті, хто цінує і розуміє світ мистецтва!

Від імені керівництва університету зі словами привітань звернулася до присутніх Наталія РЕВНЮК – проректорка з гуманітарних питань УДПУ імені Павла Тичини, побажала авторці виставки натхнення і творчого довголіття. Теплі слова подяки за свято краси і весни висловила Інна ТЕРЕШКО – в.о. декана факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини. Від колег кафедри слова побажань працювати і надалі, радуючи новими виставками, висловив Микола ПІЧКУР.

Авторка виставки щиро вдячна всім за допомогу, підтримку, за теплі слова привітань і побажань: колегам, друзям, випускникам! Також безмежна подяка чудовому чоловічому тріо «ГОНТА» (Василь СЕМЕНЧУК, Валентин КУПЧИК, Петро ВОЛОШИН) за музичний супровід свята, дійсно, атмосфера була затишною і неймовірною!

За допомогу в організації виставки – колективу ДІАЗ «Стара Умань», яку очолює Владислав ДАВИДЮК! Все було зроблено професійно!

Запрошуємо на зустріч із весною у виставкову залу ДІАЗ «Стара Умань» за адресою вул. Небесної Сотні, 31, упродовж місяця!

Ця виставка – подяка життєвій стійкості, мужності незламних українців, Воїнів Світла! І зараз, коли Україна переживає найтрагічніші часи своєї історії, важкою ціною виборюючи право на існування, неймовірно хочеться, щоб нарешті закінчився цей довгий лютий, і в кожне зболіле серце прийшла ВЕСНА!!!

Схожі новини

ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

12-13 жовтня 2017 р. на базі факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи». Співорганізатори конференції: Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ПОРТРЕТВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ПОРТРЕТ

В рамках святкування Дня художника на мистецько-педагогічному факультеті кафедрою образотворчого мистецтва було проведено конкурс на кращий портрет. Майстерність учасників конкурсу оцінювали: кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри образотворчого мистецтва Ольга Музика,

НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ НА ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ НА ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»

26 квітня 2021 року дистанційно в режимі он-лайн відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» 268 групи заочної форми навчання кафедри інструментального виконавства ОПП «Музичне мистецтво (Інструментальне