20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

Вітаємо з черговою перемогою здобувачку вищої освіти факультету мистецтв  Дарину Фарбатюк!

27.01.2024 року здобувачка вищої освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 22- групи спеціальності 014 Средня освіта (Музичне мистецтво) Дарина Фарбатюк взяла участь у III Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «SPLASH STARS» (м. Київ). У номінації «Диригування» отримала диплом Лауреата І премії.

Досягнення таких результатів стало можливим завдяки високому професіоналізму її викладача – доцента кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Козій Ольги Михайлівни та концертмейстера – Доніної Олени Юріївни.

Від імені адміністрації факультету мистецтв, викладачів та студентів щиро вітаємо учасницю конкурсу та її викладача з перемогою й бажаємо подальших творчих успіхів і професійного зростання!

Схожі новини

ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ «МУЗИКА ТА МУЗИКОЗНАВСТВО У РЕАЛЬНОМУ СВІТІ: ІСНУВАННЯ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ»ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ «МУЗИКА ТА МУЗИКОЗНАВСТВО У РЕАЛЬНОМУ СВІТІ: ІСНУВАННЯ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ»

21 квітня старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Прокулевич Оксана Валеріївна та доцент тієї ж кафедри Пиж’янова Наталія Володимирівна стали учасниками круглого столу «Музика та музикознавство у реальному світі:

ОСНОВНІ ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2014 РОКУОСНОВНІ ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2014 РОКУ

Шановні абітурієнти! Вашій увазі пропонуються основні терміни проведення вступної кампанії в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини в 2014 році.

ПЕРЕМОГА В КОНКУРСІ «ЕТЮДНИЙ ВЕРНІСАЖ»ПЕРЕМОГА В КОНКУРСІ «ЕТЮДНИЙ ВЕРНІСАЖ»

Нещодавно були підведені підсумки ХІІ Всеукраїнського конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Етюдний вернісаж», засновником якого є Громадська організація «Panorama-Art» за підтримки Закарпатської обласної організації Національної спілки художників України, Державного науково-методичного