20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУЛАСЬ ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

ВІДБУЛАСЬ ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

Нещодавно в приміщенні класу теорії танцю відбулась звітна конференція з навчально-виробничої практики в якій взяли участь студенти 34 групи напряму підготовки “Хореографія” мистецько-педагогічного факультету. Керівник практики – викладач кафедри хореографії та художньої культури Грошовик Ірина Сергіївна.

2

Студенти успішно захистили практику. Кожен з них гарно підготувався до виступу, з якого одразу стало зрозумілим те, що вони добросовісно віднеслися до поставленого завдання. Їхні відповіді на запитання були ґрунтовними, лаконічними та правильно побудованими, а звітна документація оформлена згідно попередньо встановлених вимог.

4

Студенти представили на розгляд членів комісії матеріали практики, які можуть стати в нагоді в їх подальшій професійній діяльності.
Рішенням членів комісії студентами, які найкраще підготувались до здачі навчально-виробничої практики стали: Компан Богдан, Попова Інна, Бабушко Альона, Гнидюк Олександр.

1 3

Бажаємо нашим студентам успіхів у навчанні та подальших упевнених кроків на зустріч професійному зростанню.

Залишити відповідь

Схожі новини

ОГОЛОШЕНО ФОТОКОНКУРС НА ТИТУЛ “МІС ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ”ОГОЛОШЕНО ФОТОКОНКУРС НА ТИТУЛ “МІС ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ”

Шановні викладачі, студенти, гості! Сьогодні, 16 березня, оголошується фотоконкурс на титул “Міс факультету мистецтв – 2019”. У конкурсі прийматимуть участь шість вродливих та талановитих учасниць, студенток факультету мистецтв! За умовами

V МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»V МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь у V Міжнародній науково-практичній конференції «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН», яка відбудеться 28 квітня 2022 року на базі кафедри образотворчого мистецтва Уманського

ВІДБУВСЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОСВІТИ»ВІДБУВСЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОСВІТИ»

Підсумки проведення кафедрою музикознавства та вокальнохорового мистецтва (МВХМ) науково-методичнго семінару «Комплексний підхід до формування компетентності вчителя музичного мистецтва в умовах реформування  системи освіти»     Упродовж  багатьох років одним з пріоритетних напрямів