20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТА!

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТА!

17 листопада має особливе значення для студентів усього світу, адже це ‒ Міжнародний день студента. Це свято зближує та об’єднує молодь усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.
Шановні студенти! Щиро вітаємо вас зі святом! Хай студентська лава стане для вас вдалим стартом у майбутнє самостійне життя. Ми, педагоги, живемо і працюємо для вас, присвячуючи свій труд і натхнення новим і новим поколінням студентів. Ми віримо в вас, у ваше майбутнє, і прагнемо дати кожному студентові найширші можливості для розквіту його здібностей і талантів.

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТА!

Дорогі друзі! Бажаємо вам святкового настрою, безмежної віри в себе, в свою країну і свій народ, високих злетів і нових здобутків. Нехай молода енергія, наснага та оптимізм будуть вашими постійними супутниками у свята і будні!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ГРАН ПРІ НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ У СШАГРАН ПРІ НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ У США

27 грудня 2023 року у Нью Йорку відбувся Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «CHRISTMAS IN NEW YORK». У номінації «Оригінальне мистецтво», жанрі «Інструментальна музика» Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляв:

ОГОЛОШЕННЯ! МИ ПРИЙНЯЛИ ВИКЛИК НА УЧАСТЬ У ICE BUCKET CHALLENGE UMAN!ОГОЛОШЕННЯ! МИ ПРИЙНЯЛИ ВИКЛИК НА УЧАСТЬ У ICE BUCKET CHALLENGE UMAN!

Шановні викладачі та студенти! Мистецько-педагогічний факультет отримав виклик від факультету фізичного виховання для участі в Ice Bucket Challenge UMAN. За умовами акції ми маємо облитися крижаною водою та передати естафету

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 7 січня, свій День народження відзначає майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Мазур Віктор Вікторович! Шановний Вікторе Вікторовичу! Прийміть наші найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця зичимо