20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Шановні друзі, колеги, студенти, дорогі українці!

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати – 24 серпня – і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу. Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але ми віримо, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави. Колектив мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини сердечно вітає Вас із національним святом нашої державності ‒ Днем Незалежності України!

Beautiful_Sunflowers_Wallpapers_laba.ws

Ця визначна дата ‒ започаткування нової епохи в житті нашого народу, в якій відкритий широкий простір для економічного, культурного й духовного розвитку кожного із нас.
Сьогодні, в день чергової річниці незалежності України, бажаємо Вам взаєморозуміння, злагоди та успіхів у справах на благо нашої Батьківщини. Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений радістю, дружнім теплом і новими здобутками. Нехай ці досягнення стануть міцними цеглинками в будівництві міцної Держави, якою зможуть пишатися наші діти.

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІЙСЬКОВА ПРИСЯГА НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІВІЙСЬКОВА ПРИСЯГА НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ

Сьогодні в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася знаменна подія – складання Військової присяги на вірність українському народові курсантами кафедри військової підготовки Сумського державного університету. Підтримати наших Захисників

ЗАХИСТ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС «БАКАЛАВР»ЗАХИСТ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС «БАКАЛАВР»

Захист навчальної практики здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальностей 014 Середня освіта (Хореографія) та 024 Хореографія 3 квітня 2023 року у режимі онлайн (платформа Google Meet) відбулась звітна конференція з навчальної практики

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ РЕГІОНАЛЬНОГО ІНТЕРНЕТ-КОНКУРСУ ХУДОЖНЬОЇ ТВОРЧОСТІ «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!»НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ РЕГІОНАЛЬНОГО ІНТЕРНЕТ-КОНКУРСУ ХУДОЖНЬОЇ ТВОРЧОСТІ «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!»

23 червня  на кафедрі образотворчого мистецтва УДПУ імені Павла Тичини  відбулося нагородження переможців Регіонального  інтернет-конкурсу художньої творчості «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!» –  юних художників, які отримали ГРАН-ПРІ та грошові винагороди. Дипломи