20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У І МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА «GLOBAL-DANCE – 2016»

ХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У І МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА «GLOBAL-DANCE – 2016»

3 жовтня 2016 року в рамках святкування 400-річчя міста Умань за підтримки Уманської міської ради відбувся І Міжнародний фестиваль хореографічного мистецтва «Global-Dance – 2016», де взяли участь понад 40 танцювальних колективів з України та Грузії.

Свою танцювальну майстерність демонстрували і танцювальні колективи факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Народний аматорський ансамбль сучасного танцю «Візаві» (художній керівник та балетмейстер – Людмила Андрощук) представив сучасний танець «Плащ тореадора», а також уперше продемонстрував неймовірно зворушливу на актуальну сьогоденню тематику хореографічну композицію «Україна: кохана, наречена, вдова».

Учасники народного аматорського ансамблю народного танцю «Яворина» (художній керівник та балетмейстер – Сергій Куценко) подарували глядачам молдавський народний танець «Весняна хора» та жартівливий єврейський танок «Давайте познайомимось».

По завершенню фестивалю обидва колективи та їхні керівники були нагороджені подяками, дипломами та кубками за популяризацію танцювального мистецтва, виховання підростаючого покоління та участь у І Міжнародному фестивалі хореографічного мистецтва «Global-Dance – 2016».

mizhnarodnyj-festyval-horeohrafichnoho-mystetstva_2016-1-yz-1

Вітаємо учасників хореографічних колективів із блискучим виступом! Бажаємо подальших успіхів та натхнення у творчій діяльності!

Залишити відповідь

Схожі новини

УЧАСНИКИ НАРОДНОГО ХОРУ «КОБЗАР» ЗІГРАЛИ ДРУЖНІЙ МАТЧ У ВОЛЕЙБОЛУЧАСНИКИ НАРОДНОГО ХОРУ «КОБЗАР» ЗІГРАЛИ ДРУЖНІЙ МАТЧ У ВОЛЕЙБОЛ

24 жовтня в спортивній залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, не зважаючи на похмуру погоду, студенти факультету мистецтв, а саме учасники народного хору «Кобзар» на чолі з його

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

23 лютого свій День народження відзначає кандидат педагогічних наук, заслужений працівник освіти України, доцент кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва  Балдинюк Дмитро Іванович. Шановний імениннику! Прийміть щирі й сердечні вітання з

ВСЕУКРАЇНСЬКА УЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВАВСЕУКРАЇНСЬКА УЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

22 листопада в стінах нашого факультету на базі кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва проходила V дистанційна Всеукраїнська учнівсько-студентська олімпіада з музичного мистецтва. Участь в олімпіаді брали випускники Христинівської ДМШ та