20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ РЕГІОНАЛЬНІЙ ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ РЕГІОНАЛЬНІЙ ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

Кафедра хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує взяти участь у ІІІ Регіональній Інтернет-олімпіаді з хореографічного мистецтва.

Метою Олімпіади є виявлення та підтримка талановитих учнів, стимулювання їх до креативної діяльності, створення умов до творчого зростання обдарованої молоді в галузі хореографії.

До участі в Олімпіаді запрошуються учні старших класів загальноосвітніх закладів, позашкільних закладів мистецького спрямування та студенти вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

За рішенням членів журі учасники Олімпіади будуть нагороджені дипломами; переможці – дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня та медалями.

Заповнені анкети учасників та відео роботи просимо надсилати на електронну адресу kafedra_horeografii@ukr.net з поміткою «Олімпіада» до 25 червня.

Підведення підсумків Олімпіади буде проводитися в режимі он-лайн за допомогою платформи Zoom 26 червня. Час буде уточнено додатково!

Контактна інформація:

067 810 92 98 – Людмила Михайлівна Андрощук, професор, завідувачка кафедри хореографії та художньої культури;

096 439 97 49 – Ольга Вікторівна Бикова, канд. пед. наук, доцент кафедри хореографії та художньої культури;

Email: kafedra_horeografii@ukr.net

ПОЛОЖЕННЯ

Оргкомітет Олімпіади

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”

Шановні викладачі, аспіранти, докторанти! Запрошуємо взяти участь у VІ Міжнародній науково-практичній конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи», яка відбудеться 17-18 жовтня 2019 року в Уманському державному педагогічному

ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ ПЕРСОНАЛЬНУ ВИСТАВКУ ОЛЬГИ МУЗИКИ (ГРАФІКА, ЖИВОПИС)ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ ПЕРСОНАЛЬНУ ВИСТАВКУ ОЛЬГИ МУЗИКИ (ГРАФІКА, ЖИВОПИС)

Запрошуємо відвідати персональну виставку творчих робіт (графіка, живопис) завідувача кафедри «Образотворчого мистецтва», кандидата педагогічних наук, доцента Ольги Музики. Презентація виставки пройде в Уманському художньому музеї по вул. Коломенській, 2 25

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ДИСТАНЦІЙНА ОЛІМПІАДА З ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВАВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ДИСТАНЦІЙНА ОЛІМПІАДА З ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА

25 листопада 2021 року на кафедрі інструментального виконавства відбулася V Всеукраїнська студентська дистанційна олімпіада з інструментального мистецтва, учасниками якої стали здобувачі закладів передвищої освіти з різних міст України (Бахмут, Вінниця,