20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

18-27 липня 2022 року відбувся Міжнародний багатожанровий двотуровий благодійний конкурс мистецтв «LAND OF TALENTS 2022 – З МИРОМ У СЕРЦІ» (міжнародний проект УКРАЇНА-АВСТРІЯ)

У номінації «Інструментальне мистецтво. Фортепіано» Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляла студентка кафедри інструментального виконавства Терлецька Аріна (клас старшого викладача Бойко Ірини Михайлівни).

https://youtu.be/4biUv9zDQ9Q

Терлецька Аріна виборола І місце у V віковій категорії та отримала диплом лауреата І ступеня.

До складу журі входили:

  • ЛИСЕНКО ЮЛІЯ – музикант, методист вищої категорії КММЦЗКНЗ, викладач КДШМ
  • НАТАЛІЯ ЧЕРНІКОВА – методист, викладач, завідуюча кафедри народних інструментів
  • МИКОЛА ПОЧЕРНЯЄВ – художник, викладач, лауреат міжнародних конкурсів
  • ШИМОН КУБАНЬ – хореограф, учасник Празького камерного балету
  • ДАВИД ГЮНТХЕР – музикант, композитор, викладач фортепіано
  • ЯН БУРКХАРДТ – викладач вокально-хорових дисциплін, педагог, диригент

Від імені адміністрації факультету мистецтв, викладачів кафедри інструментального виконавства і студентів щиро вітаємо учасницю фестивалю-конкурсу та її керівника з перемогою й бажаємо подальших творчих успіхів і професійного зростання!

Схожі новини

НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ДЕРЖАВНИЙ ЕКЗАМЕН «КОНЦЕРТМЕЙСТЕРСЬКИЙ КЛАС»НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ДЕРЖАВНИЙ ЕКЗАМЕН «КОНЦЕРТМЕЙСТЕРСЬКИЙ КЛАС»

23 травня на кафедрі інструментального виконавства відбувся випускний екзамен «Концертмейстерський клас» магістрів 66-М групи денної форми навчання. У складі державної екзаменаційної комісії були: заступник директора з науково-експериментальної роботи Інституту педагогічної

ПРИМНОЖУЄМО НАШІ ЗДОБУТКИ!!!ПРИМНОЖУЄМО НАШІ ЗДОБУТКИ!!!

Близько тисячі учасників з різних куточків України приїхали  4-5 листопада до м. Кам’янця-Подільського, щоб продемонструвати свої таланти та почути відгуки від компетентного журі ІІІ Всеукраїнського мистецького фестивалю-конкурсу «Grand Fest Кам’янець».

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МУЗИЧНА ТА ХОРЕОГРАФІЧНА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА»УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МУЗИЧНА ТА ХОРЕОГРАФІЧНА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА»

Нещодавно на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства», учасниками якої стали викладачі кафедри хореографії та