20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ МОЛОДІ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ МОЛОДІ!

Шановна молодь!

Від усього серця вітаємо Вас з Днем молоді!
Для кожної людини молодість – неповторна і хвилююча пора. І знаменним є те, що саме у розпалі літа, в останню неділю червня, Україна відзначає найоптимістичніше, найбадьоріше свято – свято молоді. Свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею.
Молодь завжди була, є, і буде тим рушієм історії, який не хоче миритися з сумними реаліями сьогодення, а прагне долати нові вершини, діяти, утверджуватися, відкривати світ і змінювати його на краще. Тому що Ви, молоде покоління, є незмінною рушійною силою розвитку суспільства, його найбільш перспективною генерацією, яка може і має всі умови, щоб творити світле, чисте і справедливе майбутнє. Віримо, що Ваші серця, Ваш розум, молодечий запал і ваша воля дуже швидко змінять нашу країну.
Саме тому хочеться побажати нашій молоді творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, а енергія творити і створювати надихала на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої України.

ВІТАЄМО З ДНЕМ МОЛОДІ!

Адміністрація факультету

Один коментар до “ВІТАЄМО З ДНЕМ МОЛОДІ!”

  1. Щиро вітаю нашу чудову молодь! На Вас ми надіємося і сподіваємося! Хай ваше життя буде достойним, цікавим і повним прекрасних звершень!

Залишити відповідь

Схожі новини

«МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР» В ОЧІКУВАННІ ЗУСТРІЧІ ІЗ СВОЇМИ ШАНУВАЛЬНИКАМИ!«МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР» В ОЧІКУВАННІ ЗУСТРІЧІ ІЗ СВОЇМИ ШАНУВАЛЬНИКАМИ!

«Молодіжний камерний хор», художній керівник та диригент – старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Оксана Прокулевич, святкує свій 5-річний ювілей, адаптуючись до нових умов життя та можливостей для колективної творчості. 2 травня було

ВЕСНЯНЕ СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇВЕСНЯНЕ СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ

«Міс школи – 2016» – найочікуваніше, найулюбленіше учнівське щорічне весняне свято краси і грації старшокласників Уманської загальноосвітньої школи № 4. Проводилось свято 20 травня у приміщенні міського Будинку вчителя, щоб

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА!ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА!

19 листопада 2021 року в рамках Всеукраїнського науково-практичного семінару «Ключові аспекти підготовки майбутніх керівників хореографічних колективів» на кафедрі хореографії та художньої культури відбулась V Всеукраїнська олімпіада з хореографічного мистецтва, учасниками