20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ МОЛОДІ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ МОЛОДІ!

Шановна молодь!

Від усього серця вітаємо Вас з Днем молоді!
Для кожної людини молодість – неповторна і хвилююча пора. І знаменним є те, що саме у розпалі літа, в останню неділю червня, Україна відзначає найоптимістичніше, найбадьоріше свято – свято молоді. Свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею.
Молодь завжди була, є, і буде тим рушієм історії, який не хоче миритися з сумними реаліями сьогодення, а прагне долати нові вершини, діяти, утверджуватися, відкривати світ і змінювати його на краще. Тому що Ви, молоде покоління, є незмінною рушійною силою розвитку суспільства, його найбільш перспективною генерацією, яка може і має всі умови, щоб творити світле, чисте і справедливе майбутнє. Віримо, що Ваші серця, Ваш розум, молодечий запал і ваша воля дуже швидко змінять нашу країну.
Саме тому хочеться побажати нашій молоді творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, а енергія творити і створювати надихала на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої України.

ВІТАЄМО З ДНЕМ МОЛОДІ!

Адміністрація факультету

Один коментар до “ВІТАЄМО З ДНЕМ МОЛОДІ!”

  1. Щиро вітаю нашу чудову молодь! На Вас ми надіємося і сподіваємося! Хай ваше життя буде достойним, цікавим і повним прекрасних звершень!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВИПУСКНА АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОС «БАКАЛАВР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 0.14 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)ВИПУСКНА АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОС «БАКАЛАВР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 0.14 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)

Нещодавно на факультеті мистецтв УДПУ імені Павла Тичини завершилися випускні кваліфікаційні екзамени на здобуття ОС «Бакалавр» спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво), денна форма навчання. 19 червня відбувся  «Кваліфікаційний екзамен з методики навчання

СПІВПРАЦЯ З ХМЕЛЬНИЦЬКОЮ ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНОЮ АКАДЕМІЄЮСПІВПРАЦЯ З ХМЕЛЬНИЦЬКОЮ ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНОЮ АКАДЕМІЄЮ

4 січня відбулася профорієнтаційна зустріч педагогічного колективу факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини зі здобувачами ОС «Бакалавр» гуманітарного факультету Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Зустріч була організована онлайн, за

“Згадаймо вальсу звук чарівний…”“Згадаймо вальсу звук чарівний…”

      22 квітня о 16:00 в актові залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університетy, мистецько-педагогічний факультет презентує свій черговий мистецько-освітній проект “Згадаймо вальсу звук чарівний…”. Отож, запрошуємо всіх бажаючих